Toimintasuunnitelma

Joensuun seudun Kuulovammaisten Lasten Tuki ry

Kuopion seudun Kuulovammaisten Lasten Tuki ry

VUODEN 2020 TOIMINTASUUNNITELMA

1. Jäsenperheiden toiveiden kartoittaminen ja niihin vastaaminen. Toiminnan monipuolistaminen ja uusien toimintamuotojen kehittäminen sekä vertaistuen saatavuuden parantaminen.
  2. Yhdistyksen näkyvyyden ja tunnettavuuden ylläpitäminen esimerkiksi Nappi-lehden kirjoituksilla.
  3. Toiminnasta tiedottaminen kotisivuilla, yhdistyksen facebook -ryhmässä ja mahdollisesti muilla some-kanavilla. Tiedottaminen myös jäsenkirjeillä.
  4. Aktiivisen yhteistyön jatkaminen KLVL ry:n kanssa:

Osallistuminen KLVL ry:n järjestämiin tapahtumiin: kevät- ja syysliittokokoukseen, vertaisperhekursseille sekä kesäpäiville.

Ari Haaranen edustaa yhdistyksiämme KLVL ry:n  hallituksessa. Varajäsenenä toimii Raul Soisalo.

5.Osallistuminen kuuloalan tapahtumiin ja koulutuksiin mahdollisuuksien mukaan (mm. Kuulon ja Näön työryhmät Joensuussa ja Kuopiossa, Satakieliohjelma) sekä yhteistyön kehittäminen alueemme kuntoutusohjaajien kanssa.

6.Yhteistyön jatkaminen ja kehittäminen paikallisten yhteistyökumppaneiden kanssa (Pohjois-Savon opisto, Metsäkartanon Voimaa Vanhemmuuteen -hanke, Perheentalot Joensuussa ja Kuopiossa, Joensuun ev.lut. seurakunnan erityisdiakonia, Tukipilari).

TAPAHTUMAKALENTERI 2020

TAMMIKUU

HELMIKUU                      15.2.2020 Vuosikokous ja yhteinen perhepäivä Joensuussa

MAALISKUU